Chiro Kledij

 

Het chiro-uniform bestaat uit:

 
 • een T-shirt
  – ofwel onze eigen Chiro Jooske T-shirt 
  – ofwel de algemene Chiro T-shirt van de Banier
 • een Trui
  – Onze eigen Chiro Jooske Trui 
 • een chirobroek of chirorok (te koop in de banier)
 • eventueel een chirohemd of vest (te koop in de banier)
 •  
 •  

Opmerking; je bent zeker niet verplicht dit alles te kopen, maar naarmate je (kind) lange tijd in de chiro wenst te blijven, wordt er wel minstens een broek/rok en een T-shirt verwacht.


Waar kan ik mijn kleding aanschaffen?

De banier

Wil je net als de leiding ook zo'n coole Chirorok of -broek? Dan kan je deze aanschaffen bij de chirowinkel 'De Banier'.
Adres: Vaartstraat 14, 3500 Hasselt
Website: www.debanier.be

Hier kan je kleding aanchaffen zoals broeken, rokken, chirosokken, zonnebrillen, schoenen ensovoort. Natuurlijk kun je hier ook andere dingen terugvinden zoals spelmateriaal, maar ook knutselmateriaal. Een waar paradijs voor leuke chirokleding en handige gadgets en zeker de moeite waard om eens binnen te springen!

Chiro Jooske Uniform

Een rood chiro T-shirt, blauwe Chirotrui of een stevige jas* met de bedrukking van onze eigen chiro kan worden verkregen bij de leiding. Deze zijn in diverse maten beschikbaar en terug te vinden onder het deeltje 'Chiro Jooske' onder het tablat 'Chiro kledij' op onze website.

*jas = enkel op bestelling

2dehands uniform

Een broek of rok dat je niet meer aan doet? Een trui die te klein is? Of misschien ander kampmateriaal dat nog goed is voor een 2de leven? Sindskort kunnen ouders 2dehands kleding/materiaal kopen en verkopen via onze 'Vinted Chiro Edition'- facebookpagina. Via hier kunnen ze zelf in contact komen met ouders en misschien nog een leuk uniform voor een klein prijsje op de kop tikken!