Nieuws

Op kamp werd er al ernstig over nagedacht,
zou Britt een broertje of een zusje krijgen?
Op 17/08/2017 mochten we het dan ook
eindelijk weten. Britt haar zusje is geboren
en zal Maud heten. Maud is 48,5CM groot

Op 18 september begon ons nieuwe Chirojaar. 

Het einde van het Chirojaar nadert, net zoals het schooljaar zit ons Chirojaar 'Geef kleur' er bijna op. Tijd om vooruit te kijken naar een nieuw Chirojaar, met een nieuw jaarthema (deze blijft nog even geheim).

Over enkele maanden is het weer zo ver, dan gaan we op kamp, dit jaar zal deze door gaan van 22 juli 2016 tot 30 juli 2016 in Overpelt. Hiervoor kan vanaf nu worden ingeschreven, online via het inschrijvingsformulier op deze website ( 

Jingle Bells, Jingle Bells... 
Horen jullie de belletjes van de Kerstman zijn slee al?
Wij alvast wel! 

Daarom is er tijdens de Kerstvakantie geen Chiro. Zo kunnen we allemaal bekomen van de drukke feestdagen.

Zaterdag was het prinsenverkiezing in Smeermaas. Zoals sommigen op de voormiddag al konden merken op de Chiro was tito-keti leider Kevin die dag erg zenuwachtig.

Beste ouders,

Vanaf zaterdag verwelkomen we in onze leidingsploeg een nieuwe leiding. Aurelie zal ons leidingsteam komen versterken. Ben jij benieuwd of ze net zo leuk is als de anderen? Kom dan zeker naar onze activiteiten!
Welkom Aurelie!

De kogel is door de kerk! Op zaterdag 19 september starten we opnieuw met onze Chiro. Iedereen is van 10u tot 12u30 welkom! 
Kom kennis maken met de leiding en wie weet, laten we jullie ook alvast het nieuwe jaarthema ontdekken. 

In onze container liggen erg veel verloren voorwerpen, dit zonder eigenaar en dat vinden wij als leiding toch wel grote zonde. Dus vul zeker en vast het formulier verloren voorwerpen in als je iets mist en dan gaan we er naar opzoek.

Pagina's

Abonneren op Nieuws