Inschrijven Leden

Beste ouders,

Alvast bedankt om je kind in te schrijven bij Chiro Jooske!
Het is heel belangrijk om deze gegevens aandachtig en correct in te vullen, zodat de leiding over alle juiste info beschikt en altijd gepast kan reageren. Deze gegevens worden enkel voor onze interne werking gebruikt en opgeslagen. Uiteraard worden beperkte gegevens ook doorgegeven aan de Chirojeugd Vlaanderen, zodat uw kind verzekerd kan worden. Ook is deze website is voldoende beveiligd, waardoor uw privacy bij het invullen van deze vragenlijst echter niet in gedrang komt. Na het invullen van alle informatie moet u ook even klikken op het vakje van 'ik ben geen robot'. Indien u dit niet doet, zal de inschrijving niet worden doorgestuurd door de website.
Wanneer u uw kind inschrijft voor onze Chiro, gaat u automatisch akkoord met het huishoudelijk reglement wat u ook op deze website kan terugvinden.

Het lidgeld €50 (drinken inbegrepen) kan gestort worden op;
Rekeningnummer: BE 61 8538 6024 3017 
BIC: spaabe22
Mededeling: Lidgeld 2023-2024 + Naam lid

Het spreekt voor zich dat ouders met meerdere kinderen in de Chiro, deze inschrijvingen dan ook meerdere keren moeten invullen.
Ook betalen ouders met meerdere kinderen niet voor ieder kind evenveel. Voor het eerste kind betalen zij €50, voor het tweede kind €45, voor het derde kind €40, ... 

Groetjes
De leiding

Indien ouders niet bereikbaar zijn.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
4 + 9 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.