Dag 1 en 2 op kamp

Dag 1

De leiding vertrok omstreeks 14uur aan de lokalen richting Wolfsdonk.
Eenmaal daar aangekomen begon de harde taak van het uitladen van de containers. Hierna kwamen de leden stillaan binnengedruppeld. De ouders waren wel benieuwd naar het gebouw maar mochten toch lekker niet binnen kijken.

Leen en Koen hadden een lekker cadeautje mee, lekkere cupcakes... Ook had Bianca, de mama van Nico aan de leiding gedacht.

Toen de ouders vertrokken waren zijn we er stevig ingevlogen. De keti's hebben hun tenten opgezet. En de tito's, Rakwi's en speelclubbers kregen hun kamer toegewezen.

Na het opmaken van de bedden zijn we allemaal de buurt gaan verkennen en hebben de Rakwi's en de Speelclubbers de dag afgesoten met enkele hevige spelen

Dag2

De rakwi's waren al om 6(!) uur wakker, waarna ze hun mondjes natuurlijk niet meer konden houden. Na enkele opmerkingen mochten ze dan ook uit hun bedden opstaan om buiten een beetje te genieten van de frisse wind. 
Bij het moment dat iedereen mocht opstaan, stonden zij natuurlijk samen met de tito's al volledig in tenu. 
We zijn onze dag gestart met een lekker, stevig ontbijt. Boterhammen, hmmmmmmm....
Hierna gingen de speelclubbers samen met de rakwi's en de tito's afdelingsvlaggen maken en een bosspel spelen terwijl de keti's de toog van de kebabzaak (decor) knutselden. Namiddag speelden beide groepen nog erg hevige spelen. Hierbij hebben alle keti's hun doel bereikt en zijn klaar om bij de para's te gaan.

Als avondactiviteit speelden we gezamenlijk een bosspel waarbij de leden de leiding moesten bestempelen met verf. De Keti's doen hierna nog een vlaggenroof met verf en de andere groepen zijn gaan slapen.